Odcinek Boruto 231 Data emisji, przecieki, podgląd i dyskusje na temat spoilerów

Boruto 2: Naruto Next Generation to jedno z najbardziej rozreklamowanych anime roku. W zeszłym roku wydano około 230 odcinków anime. Fani są bardzo podekscytowani wydaniem kolejnego odcinka. Dowiedzmy się więcej o kolejnych wydaniach odcinków w tym artykule.Odcinek 231 Boruto miał się ukazać 2 stycznia. Jednak nowy odcinek nie został wyemitowany zgodnie ze zwykłym harmonogramem. Fani byli bardzo podekscytowani pierwszym odcinkiem nowego roku. Głównym powodem opóźnienia odcinka jest obchody Nowego Roku w Japonii.

Nie tylko Boruto, ale także inne wydania anime zostały opóźnione. Główny powód jest taki sam dla wszystkich. To nie jest nowa rzecz, która wydarzyła się w branży anime. Podobne odroczenia miały miejsce również w przeszłości. Inne programy opóźnione to Eighty-Six i One Piece.



Boruto: Nowy odcinek Naruto Next Generation zostanie wydany 9 stycznia. Odcinek Boruto 231 nosi nazwę Rusted Sword. Zostanie wydany o 17:30 JST / 2:00 PT / 4:00 CT / 5:00 EST / 10:00 BST. Fani, którzy zasubskrybowali Crunchyroll i Funimation, będą mogli zobaczyć odcinek w tym samym dniu. Bezpłatna premiera odcinka będzie miała miejsce 16 stycznia.

Boruto odniósł ogromny sukces w roku 2021. Odcinek 231 Boruto będzie zawierał aresztowanie grupy złodziei przez Drużynę 15. Wśród grupy jeden z członków może być silnym samurajskim wojownikiem. Suzumeno Namida, Izuno Wasabi i Kurogane Tsubaki są częścią Drużyny 15.

Kolejny rozdział mangi Boruto: Naruto Next Generation ukaże się 20 stycznia na całym świecie. Oczekuje się, że pierwsza zapowiedź rozdziału 66 zostanie wydana 15 stycznia. Nie opublikowano jeszcze żadnych nowych spoilerów.

Boruto: Naruto Next Generation to kontynuacja serii Naruto Shippuden. Oryginalnym autorem mangi był Ukyo Kodachi. Po pewnym czasie pisanie zostało przekazane Masashi Kishimoto. W maju 2016 seria Boruto została zserializowana i opublikowana w Weekly Shonen Jump Magazine. Do tej pory wydano 13 mang. Seria manga została zaadaptowana do animacji, która została wydana w kwietniu 2017 roku. Jednak lata przed wydaniem serii anime ukazał się film Boruto.

W poprzednim odcinku Boruto widzieliśmy ogromną walkę. Cho-Cho został ranny, gdy próbował uratować Kawakiego, Mozuku i Shikadai. Kawaki dostał ostatnią szansę, aby pomóc Narze Shikadai i Cho-Cho w ochronie Mozuku. Siódmy Hokage zleca mu sprowadzenie Mozuku z powrotem do jego domu, Krainy Spokojnych Mórz. Z drugiej strony Konohamaru spotyka Naruto i Shikamaru o zabijaniu młodych chłopców przez Shinobi. Drużyna 7 zostaje wysłana przez Naruto do lasu w celu wzmocnienia. Mitsuki zdaje sobie również sprawę, że Boruto miał rację co do dwóch shinobi, których spotykają w lesie. Widzieliśmy, że Mozuku zginął w ostatnim odcinku, chroniąc Kawakę.

Nadchodzący odcinek będzie interesujący, ponieważ tajemnica kryjąca się za Krainą Spokojnych mórz w końcu się ujawni.