Tinder zapewnia funkcję blokowania numeru telefonu, aby uniknąć krewnych i przyjaciół jak profesjonalista

Tinder dodał nowe narzędzie, które pozwala użytkownikom portalu randkowego ograniczać swoje kontakty osobiste. Funkcja Blokuj kontakty pomaga użytkownikom uzyskać dostęp do ich rodziny i współpracowników.

Jeśli kiedykolwiek miałeś do czynienia z Tinderem, możesz po prostu natknąć się na kogoś, niezależnie od tego, czy jest bliskim kumplem bliskiego kumpla, współpracownika, kolegi z klasy, kuzyna itp. Zwykle może to być trochę niezręczne, ponieważ ludzie, którzy go zauważyli, prawdopodobnie też cię widziałem.

Tinder dodał nowe narzędzie w postaci blokowania numerów telefonów, aby rozwiązać ten dyskomfort. Osiąga się to, że gdy przeglądasz aplikację i odwrotnie, Tinder zapobiega pojawianiu się osób na Twojej liście kontaktów. Oznacza to, że nie pojawisz się, gdy zostaną wyczyszczone.



Tinder stwierdza: „Daj możliwość przeglądania lub przeglądania tych połączeń w aplikacji, 78 procent ankietowanych wolałoby. W tym kontekście Tinder wdraża nową funkcję, która umożliwia członkom zablokowanie kontaktów osobistych w aplikacji i umożliwienie im korzystania z nowych połączeń, unikając przy tym nieprzyjemności związanych z znajomą twarzą, której wolą nie widzieć”.

Nowa funkcja pozwala użytkownikom naprawdę cieszyć się swoim podejściem do tworzenia nowych linków, unikając jednocześnie znajomej twarzy, której nie chcą oglądać zgodnie z aplikacją Dating.

Nic nie pojawi się jako potencjalne dopasowanie, niezależnie od tego, czy te kontakty będą już dostępne na Tinderze, czy też zdecydują się pobrać je później, korzystając z tych samych danych kontaktowych.

Członkowie funkcji blokowania kontaktów Tindera byli początkowo testowani w Indiach, Korei i Japonii i dodali około dekadę kontaktów do swojej listy blokowania.

Tinder to największa aplikacja wolna od gier dostępna w 190 krajach i ponad 40 językach na całym świecie. Wykonano ponad 430 milionów pobrań i dokonano ponad 60 miliardów dopasowań.

Użytkownicy Tindera mogą pobrać swoją listę kontaktów i wybrać kontakty, które chcą zablokować, korzystając z metod wskazanych powyżej:

  • Dotknij symbolu profilu i otwórz Tinder.
  • Przejdź do konfiguracji.
  • Pobierz Zablokuj kontakty i wybierz je.
  • Zezwól na kontakt z Tindera.
  • Wybierz osoby ze swojej listy kontaktów w zakładce Kontakty.
  • Stuknij opcję Blokuj kontakty. Inną opcją jest ręczne dodanie kontaktu przez użytkowników. Aby to zrobić, wykonaj pierwsze trzy kroki, jak wspomniano powyżej, ale zamiast przyznawać Tinderowi uprawnienia dostępu do kontaktów, dotknij ikony + u góry ekranu.
  • Dodaj kontakt osoby, którą chcesz zablokować w Tinderze, i kliknij „Gotowe

Kolejną fajną rzeczą jest to, że jeśli nadal nie dołączyłeś do portalu randkowego, możesz zablokować osobę w zależności od jej kontaktu. Cóż, na pewno uchroni cię przed przyszłymi niespodziankami.

Jednak zgodnie z życzeniem Tindera użytkownicy nie muszą korzystać z tej funkcji, niektórzy z pewnością wykorzystają ją również do zdrady swoich partnerów. W każdym razie Tinder z niecierpliwością czeka na spotkanie z Twoim personelem, członkami rodziny, profesorami uczelni i innymi osobami na Platformie Randkowej, a ta nowa funkcja z pewnością uniemożliwi Ci ich zobaczenie. Ta funkcja jest dobrze przemyślana z perspektywy większości ludzi, dzięki czemu użytkownicy będą cieszyć się randkowaniem online.

Tagibloking randki Tinder używać krzesiwa Aktualizacja